User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Weird problem

  1. #1
    King Of The Tin Foil Hats!
    Join Date
    20 Sep 2007
    Location
    Out on the Fringe.
    Age
    51
    Posts
    6,769
    Real Name
    Chris
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Weird problem

    When I try to respond to posts here, what I type will jump up a line and I can't continue on the line I was typing on. It's really annoying and only happens on this site.

    WTF?

    See an example here.
    1991 Cherokee Sport with RE 5 1/2" lift, soon to be on 35" Toyo ATs.

    2003 WJ GC Limited 2" BB lift and 33" Dyna Pros on 17" JK wheels., more to come in the future.

    Quote Originally Posted by PETNRDX View Post
    "There is no problem that can't be solved by the proper application of high explosives".
    Quote Originally Posted by kairo View Post
    What I learned was that there's still no device that's been invented to keep you from drinking and posting stupid stuff on the internet.

    Ignorance is not bliss, it's, well, ignorance. Don't be ignorant.
    -Me

    Sigmund Freud: "A fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity." ("General Introduction to Psychoanalysis," S. Freud)

    Speak Freely!


    μολὼν λαβέ

  2. #2
    Wheeler
    Join Date
    12 Jan 2014
    Posts
    205
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is it on a phone??

  3. #3
    Web Wheeler
    Join Date
    02 Jun 2006
    Location
    Carson City, Nv
    Age
    52
    Posts
    700
    Real Name
    Greg
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I was having the same problem the other day. Your not the only one. And no its not on a phone. No way to continue a sentence on the same line if you miss type and have to backup. . It jumps to the line above when I would start to type.
    Its just a road with a few rocks, keep driving!

  4. #4
    King Of The Tin Foil Hats!
    Join Date
    20 Sep 2007
    Location
    Out on the Fringe.
    Age
    51
    Posts
    6,769
    Real Name
    Chris
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah, it doesn't happen on my phone or tablet, just on my laptop.
    1991 Cherokee Sport with RE 5 1/2" lift, soon to be on 35" Toyo ATs.

    2003 WJ GC Limited 2" BB lift and 33" Dyna Pros on 17" JK wheels., more to come in the future.

    Quote Originally Posted by PETNRDX View Post
    "There is no problem that can't be solved by the proper application of high explosives".
    Quote Originally Posted by kairo View Post
    What I learned was that there's still no device that's been invented to keep you from drinking and posting stupid stuff on the internet.

    Ignorance is not bliss, it's, well, ignorance. Don't be ignorant.
    -Me

    Sigmund Freud: "A fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity." ("General Introduction to Psychoanalysis," S. Freud)

    Speak Freely!


    μολὼν λαβέ

  5. #5
    Wheeler
    Join Date
    25 Aug 2012
    Location
    Reno
    Posts
    261
    Real Name
    Danny
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Use to happen on my phone. Hasn't happened I awhile though.
    "OFFROADINGS A HELL OF A DRUG!"

  6. #6
    Web Wheeler
    Join Date
    14 Dec 2008
    Location
    Cold Springs
    Posts
    1,497
    Real Name
    Dave
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    had it happen to me on both phone and desk top. I haven't nailed it down I just make extra effort to no make any mistakes when typing so I don't try to go back. would be interesting to figure it out. and yes ive only had this happen on this site. makes you appreciate all the behind the scenes stuff that goes into keeping a forum/website going

  7. #7
    Wheeler
    Join Date
    11 Nov 2012
    Location
    Sparks, NV.
    Posts
    134
    Real Name
    Steve
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    same thing for me, but only when I "Reply With Quote" & no I'm not using my cell phone.

Similar Threads

  1. Weird Tbi issue
    By chevymetal in forum General Tech
    Replies: 22
    Last Post: May 6th, 2013, 12:19 PM
  2. weird question
    By rundovr in forum General Tech
    Replies: 9
    Last Post: August 31st, 2011, 01:51 PM
  3. Weird C4 problem - No reverse.....sometimes
    By GloNDark in forum General Tech
    Replies: 18
    Last Post: October 22nd, 2008, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •